Binnenshuis verdwalen

De laatste jaren heb ik alleen maar columns op deze website gepubliceerd. De afgelopen maanden ontbrak het me vaak aan inspiratie of waren de onderwerpen waarover ik had kunnen schrijven zo persoonlijk dat ik er niets over kwijt wilde.

Natuurlijk had ik kunnen schrijven over de lockdown en de gevolgen daarvan voor mij persoonlijk. Maar internet staat al vol met verhalen, columns en artikelen die gaan over maar een onderwerp: corona.

Terwijl ik door mijn website scrolde, stuitte ik op ‘Over de grens’, een kort verhaal in tien delen. Ik publiceerde het opnieuw en constateerde dat het vaak gelezen werd. Nu we niet kunnen reizen en veel tijd in huis doorbrengen, is de behoefte om te verdwalen in verhalen misschien wel groter dan ooit. Zo ontstond het idee om te doen wat ik met ‘Over de grens’ ook deed: een verhaal in meerdere delen schrijven.

Net als toen maak ik het mezelf niet makkelijk. Het eerste deel is klaar en publiceer ik direct hierna. De andere delen moet ik nog schrijven. Zo houd ik het niet alleen voor jou spannend, maar ook voor mezelf.

Ik wens je veel leesplezier. Blijf gezond en houd moed. Er komt een tijd waarin we niet meer uitsluitend binnenshuis kunnen verdwalen!

Een gedachte over “Binnenshuis verdwalen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.