boeken

Na de splitsing rechtdoor

Over de soms hilarische, soms teleurstellende en af en toe zeer romantische ontmoetingen met mannen die ik via verschillende datingsites ontmoette, schreef ik columns die ik op mijn weblog publiceerde. Na verloop van tijd breidde ik mijn ‘repertoire’ uit en schreef ik ook columns over mijn dochter, mooie herinneringen en merkwaardige gebeurtenissen.

frontcover_Na de splitsing rechtdoor

De mooiste columns heb ik gebundeld en in 2011 onder de titel ‘Na de splitsing rechtdoor – een zoektocht naar geluk’ uitgebracht.

bestel een boek
‘Na de splitsing rechtdoor’ (71 blz., hardcover) kost € 12,95. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders? Bestel dan nu een van die allerlaatste exemplaren van ‘Na de splitsing rechtdoor’. Wil je dat ik het boek signeer, dan kun je dat onder opmerkingen op de bestelpagina vermelden.

De koorddanser & andere verhalen

Exact twee cover_de_koorddanserjaar na het verschijnen van mijn eerste boek, verscheen mijn tweede: De koorddanser & andere verhalen’. In deze verhalenbundel spelen sterke vrouwen de hoofdrol. Dat is niet toevallig. Ik houd ervan om vrouwen te portretteren die, net als ik, weigeren om bij de pakken neer te gaan zitten bij tegenslag.

Zo vertelt ‘De koorddanser’ – een van de vijf verhalen in het boek – het bizarre, en op een waargebeurde geschiedenis gebaseerde verhaal van een man die balanceert tussen twee levens. Zullen de vrouwen in zijn leven hem eindeloos laten balanceren? En in ‘Blauwe plekken’ probeert Madelon haar leven een nieuwe wending te geven nadat ze is ontsnapt aan haar gewelddadige echtgenoot.

bestellen
‘De koorddanser & andere verhalen’ (102 blz., paperback) kost € 12,95 (exclusief verzendkosten) en is uitsluitend rechtstreeks bij mij te bestellen.

liever een e-boek?
‘De koorddanser & andere verhalen’ is er ook als e-boek en is exclusief via deze website verkrijgbaar.

Tussen blauw en groen

Mijn lezers vragen er al om sinds het verschijnen van mijn eerste boek: een roman. Vandaar dat ik al een poos bezig ben met ‘Tussen blauw en groen’, een verhaal over een vrouw die na het verliezen van haar man geconfronteerd wordt met een ‘erfenis’ die haar zwaar op de proef stelt.