Over het nakomen van een belofte

De laatste tijd heb ik weinig geschreven. Nou, nee, dat is eigenlijk niet waar. In mijn spaarzame vrije tijd heb ik veel geschreven, maar bijna altijd voor anderen.  Binnenkort krijg ik het wat rustiger op dat gebied en ter voorbereiding daarop, ‘bladerde’ ik vandaag eens door deze website. 

Ik zag dat ik al lang geleden (wat vliegt de tijd, om er maar eens een cliché tegenaan te gooien) beloofd heb dat mijn roman op korte termijn zou verschijnen. Dat moet er nog steeds van komen! Natuurlijk kan ik tal van uitvluchten en smoezen verzinnen om het boek níet af te maken – want dat is het nog steeds niet. Maar ik vind het tijd om een belofte na te komen. Daarom heb ik gepland de ruwe versie vóór het eind van 2017 af te hebben.  Daarna mogen proeflezers er hun mening over geven en zal ik er nog het nodige aan moeten gaan schaven.

‘Tussen groen en blauw’ zal (in eerste instantie) niet als gedrukt boek verkrijgbaar zijn. Het wordt een e-boek, dat uitsluitend rechtstreeks bij mij te bestellen zal zijn.

En voor wie nu al nieuwsgierig is, publiceer ik komende week alvast de voorlopige versie van het eerste hoofdstuk.

2 gedachten over “Over het nakomen van een belofte”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.